PROF. DR. BİNGÜR SÖNMEZ HASTANEMİZDE

Gerçekleştirdiği değerli başarıları ile akademinin ve kamunun taktirini kazanan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ Hastanemizde “Sağlıkta Şiddet” konulu konferans verdi.
Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet gün geçtikçe artıyor. Hekimler, hemşireler ve yardımcı sağlık çalışanları taktir görmenin ötesinde şiddet ile karşı karşıya kalıyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi adına emsal çalışmalar yürüten Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ Hastanemizde konferans verdi. Konferansa Yalova İl Sağlık Müdürü Halim Ömer KAŞIKÇI, Özel Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin AKKURT, Hastanemiz Yönetimi ve Hekimleri ile avukatlar ve savcılar katıldı. Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ konferans öncesinde hastanemizi gezerek hastalarımızı ziyaret etti.
Konferans sonunda Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ’e plaket taktim eden Yönetim Kurulu Başkanımız Kem