BİRÇOK HASTALIĞI METABOLİK CERRAHİ SAYESİNDE İYİLEŞMEYE BAŞLADI

Hastanemiz Genel Cerrahi ve Bariatrik Cerrrahi Uzmanı Opr. Dr. Imad SALIH tarafıdan ameliyat edilen kadın hastamız S.B. , kısa sürede içinde kullandığı diabet ilaçlarını yarıya düşürdü.

62 yaşındaki kadın hastamız S.B. Almanya’da yaşıyordu. 20 yıldır diabet (şeker), yüksek tansiyon, astım ve tiroid hastasıydı. Ayrıca migren atakları yaşıyor ve kemik erimesi hastalığı ile de mücadele ediyordu. Diabet sebebiyle günde 4 doz insülin iğnesi vurulan hastanın şekeri kontrol edilemeyince görme sorunları da yaşamaya başladı. Çözüm bulmak için uzun süre araştırmalar yaptı, çok sayıda kişi ile görüştü. Daha sonra Hastanemiz Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Imad SALIH’e başvuran hastamız, Almanya’dan Yalova’ya gelerek Metabolik Cerrahi yöntemi ile tedavi edildi. Hastanemizde 5 gün kaldıktan sonra taburcu edilen hastamızın değerlerinde büyük oranda iyileşme görüldü.

Kontrol muayenesi için Opr. Dr. Imad SALIH ile yeniden biraraya gelen hastamız :

Son yirmi yıldır çok sayıda sağlık sorunu yaşıyordum. Şeker hastasıydım ve günde 4 kez insülin iğnesi vuruluyordum. Bu beni en çok zorlayan hastalığımdı. Ayrıca yüksek tansiyonum, kemik erimesi şikayetim, astımım, tiroidim ve migrenim vardı. Şeker hastalığım artık gözümü etkileme başlamıştı. Bunun üzerine başvurduğum doktorum Imad Bey benim için en iyi tedavi yönteminin metabolik cerrahi olduğunu anlattı. Kendisine güvenerek ameliyat oldum. Sonrasında hızlıca iyileşmeye başladım. Ameliyatımı henüz 2 hafta önce olmama rağmen şekerim çok düştü, nefes alışlarım düzene girdi. Günde 4 kez vurulduğum insülin iğnesini şimdi yalnızca gece 1 sefer vuruluyorum. Görmemde de % 50 -60 oranında fark edilir bir iyileşme var. Doktoruma ve tüm hastaneye teşekkür ederim” diye konuştu.