YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ KEMALETTİN AKKURT'A NAZİK ZİYARET

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref TALİ, Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal DÜNDAR ve Kocaeli Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan ZANBURKAN  Yönetim Kurulu Başkanımız Kemalettin AKKURT’u makamında ziyaret etti.

Son bir yıl içerisinde hızlı bir büyüme sürecine giren Hastanemiz üç değerli konuğu misafir etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Kemalettin AKKURT tarafından ağırlanan ilk konuklar Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal DÜNDAR ile 5 ay önce emekli olan Kocaeli Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan ZANBURKAN’dı.  Hastanemizi gezen ve çalışmalarımızı çok başarılı bulduğunu söyleyen DÜNDAR, beraberinde getirdiği Azerbaycan kültürünü yansıtan hediyesini Kemalettin AKKURT’a takdim etti.

Hastanemizin ikinci konuğu ise Yalova İl kültür ve Turizm Müdürü Şeref TALİ’ ydi. Yönetim Kurulu Başkanımız Kemalettin AKKURT’a Hastanemizin Yalova için büyük bir değer oluşturduğunu ve Yalovalılar tarafından takdir gören bir hastane olduğunu söyleyen TALİ,teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Kemalettin AKKURT konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti.