ÖZEL ATAKENT HASTANESİ ÇALIŞANLARI  “KADIN CİNAYETLERİNE SON” DEDİ

ÖZEL ATAKENT HASTANESİ ÇALIŞANLARI “KADIN CİNAYETLERİNE SON” DEDİ

Özel Atakent Hastanesi çalışanları, kadın cinayetlerinine son demek için, mesai sonunda hastane bahçesinde bir araya geldi.

Kadınların sesi olmak, çocuklar annesiz kalmasın, kadınlar artık ölmesin diyerek tepkilerini gösteren hastane çalışanları adına konuşan Ayşen TÜZÜNATAÇ:

“Bugün burada, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine karşı, tepkimizi gösteren çoğunluktan da, samimi olan azınlıktan da olduğumuzu göstermek için toplandık. Kadın öncelikle büyük değerdir.

"O" özeldir

"O" annedir

Fiziksel ve duygusal şiddete layık değildi

Kadına şiddet kanunen, dinen ve örf adetimiz gereği kabul edilir bir durum değildir.

Bu sebeplerden ötürü kadına yapılan her türlü fiziksel ve duygusal şiddet toplumumuzun en büyük yarasıdır.

Son günlerde ki Emine BULUT, daha önceki Özgecan ASLAN, Münevver KARABULUT, Seda CANGÖZ cinayetleri ve daha niceleri hepimizin büyük üzüntüsüdür.

Sevgili anneler, çocuklarınıza şiddet uygulamayın, çocuklarınıza şiddet uygulatmayın şiddet ile büyüyen çocuk şiddete yatkın oluyor. (Üstün DÖKMEN)

Bizler de Atakent Hastanesi olarak burada farkındalık oluşturmak ve bu konuya dikkat çekmek için bu etkinliği düzenledik geldiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Konu ile son cümlemiz ;

Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. M.K. Atatürk” dedi.