Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Doç. Doktor Mehmet Seçer' den bir başarı daha

24.04.2018 Tarihinde Yalova ‘da ki İlköğretim okulunda arkadaşlarıyla oynarken düşerek kafasını yere vurma sonucu baygınlık geçiren 8 yaşındaki E.N.A hastanemizin acil servisine baygınlık ve düşme şikayeti ile getirildi. İlk bulgular da İntra kranial kanama mevcut olup Beyin ve Sinir Cerrahi Doç. Doktor Mehmet Seçer tarafından acil ameliyata alındı.

Beynindeki kanama sonucu biriken kanı boşaltılarak yoğun bakım ünitesinde gözlem altına alındı. Bir çok Başarıya imza atan Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Doktor Mehmet Seçer Sağlık durumunun iyi olduğunu ve çok daha iyiye gittiğinin müjdesini, Kazayı Duyduğu anda Ziyarete gelen Yalova İl Sağlık Müdürü Doktor Hakan Sözen, Hastane Müdürü Doktor Güven Hocaoğlu ile birlikte Sayın Vali Tuğba Yılmaz’ın geçmiş olsun dileklerini Ailesine bildirdi..