├ľZEL ATAKENT HASTANES─░ ─░le OKAN ├ťN─░VERS─░TES─░ HASTANES─░ ─░┼čbirli─či Protokol├╝ ─░mzalad─▒

Özel Atakent Hastanesi'nde gerçekle┼čtirilen protokol törenine Okan Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Demiraslan, Medikal Direktör Prof. Dr. ─░smail ─░lhan Günay, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzman─▒ Prof. Dr. Murat ─░mer, Gö─čüs Cerrahisi Uzman─▒ Prof. Dr. Muzaffer Metin, Kardiyovasküler Cerrahi Uzman─▒ Doç. Dr. A┼čk─▒n Ali Korkmaz, T─▒bbi Onkoloji Uzman─▒ Yrd. Doç. Dr. Sinemis Çelik, Radyasyon Onkolojisi Uzman─▒ Yrd. Doç. Dr. Tayfun Hanc─▒lar, Yurtiçi Pazarlama Yöneticisi Burak Köse, Yurtd─▒┼č─▒ ─░┼č Geli┼čtirme ve Operasyon Sorumlusu Gupse Jular kat─▒ld─▒. ─░┼čbirli─či protokolü Üniversite Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Demiraslan ve Özel Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Opr. Dr. ─░lyas ┼×ahin aras─▒nda imzaland─▒.

Okan Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Demiraslan; “Özel Atakent Hastanesinin gerçekten güçlü bir kadrosu var ve bu potansiyeli i┼čbirli─či yaparak iki tarafl─▒ artt─▒rmak amac─▒nday─▒z. Sa─čl─▒k Bakanl─▒─č─▒ ve Sosyal Güvenlik Bakanl─▒─č─▒ ayn─▒ ┼čekilde bu tarz i┼čbirliklerini destekliyor. Üniversite Hastanemiz bünyesinde olan tüm bran┼člardaki (özellikle Yalova’da olmayan bran┼člar) ö─čretim görevlisi hekimlerimiz, Özel Atakent Hastanesi’nde görevlendirilecek, ayn─▒ ┼čekilde Özel Atakent Hastanesi hekimleri de Okan Üniversitesi hastanesinde görev yapabilecekler. Böyle iki güçlü yap─▒ bir araya gelindi─činde her seviyedeki hasta multidisipliner yakla┼č─▒mla en etkin ┼čekilde tedavi edilebilecekler. Her iki kurumun yakla┼č─▒k 3 ayl─▒k bir eme─či ile bugün bu noktaya gelindi. Bu i┼čbirli─čiyle bundan sonra sesimizi daha fazla duyacaks─▒n─▒z” diye konu┼čtu.

Özel Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Opr. Dr. ─░lyas ┼×ahin “ Okan Üniversitesi Hastanesi ile yapt─▒─č─▒m─▒z bu i┼čbirli─či Yalova’da sa─čl─▒kta devrim niteli─čindedir. Sa─čl─▒k Turizmi Geli┼čtirme Konseyi’ne üyeli─čimizden sonra, Özel Atakent Hastanesi ve Okan Üniversitesi Hastanesi i┼čbirli─či ile Sa─čl─▒k Turizmi anlam─▒nda da çok ciddi bir güç kazanaca─č─▒z. Gerçekten Yalova; Termali, do─čas─▒ ve kültürel yap─▒s─▒, ayr─▒ca Sabiha Gökçen Uluslararas─▒ Havaalan─▒’na 30 dk. mesafede olmas─▒ ile sa─čl─▒k turizminde ayr─▒ bir tercih sebebi olacak. Bu çal─▒┼čmalar─▒n neticesinde Yalova’ya ve ülke ekonomisine de ciddi katk─▒lar sa─člayaca─č─▒m─▒za inan─▒yoruz. Bu i┼čbirli─či ile sa─čl─▒kta emin ad─▒mlarla çok daha büyük hedeflere hep beraber ula┼čaca─č─▒z. Yalovam─▒z için hay─▒rl─▒ olsun ” diyerek sonras─▒nda bas─▒n mensuplar─▒ndan gelen sorular─▒ cevapland─▒rd─▒lar.

Payla┼č